1 לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים במקרר בנילון נצמד.
2 להכנת המלית: מקלפים, חוצים ומחרצנים את התפוחים ומשרים אותם במי סוכר (כוס סוכר, כוס מים ומקל וניל). שמים על האש עד לרתיחה ומורידים. מרסקים חלק מהתפוחים בבלנדר ומחזירים לאש עם קצת מי סוכר להם מוסיפים קינמון. מבשלים על אש קטנה. מוסיפים צימוקים.
3 מרדדים את הבצק ומעבירים לתבנית אפייה. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך35 דקות.
4 מוסיפים את התפוחים המבושלים ללא נוזלים מיותרים. מסדרים את התפוחים החתוכים בצורת מניפה ומכניסים לתנור למשך 10דקות להשחמה.