1 מטגנים בצל בשמן זית. מוסיפים את הבשר הטחון משני הסוגים, מטגנים ומתבלים בתבלינים ובירוקים. טועמים ומתקנים תיבול.
2 מבשלים אורז עגול במי מלח 3 דקות ומסננים.
3 מערבבים את האורז עם תערובת המילוי, טועמים שוב ומתקנים תיבול.
4 מרוקנים את הירקות וממלאים אותם בתערובת הבשר והאורז. מסדרים הכל בסיר רחב, מכסים מעל בעלי גפן ושופכים את הרוטב. אופים בתנור ב-250 מעלות 45 דקות, מוציאים מהתנור וממשיכים עוד 10 דקות על הגז.
5 מסדרים על צלחת את רוטב היוגורט, ומעל את הממולאים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.