1 מקרמלים את הסוכר עם 2 כפות מים. כשנוצר קרמל מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים בפנים את הלמון גראס.
2 פותחים את הקארי בסיר חם עם מעט שמן. מוסיפים את הפלפל צ'ילי, חמאת הבוטנים וקרם הקוקוס ומתחילים לצמצם.
3 טוחנים את הנוזלים יחד עם הלמון גראס בבלנדר מוט ומסננים רק את הנוזלים לתוך התבשיל.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 צולים את דלעת הערמונים כ-45 דקות, עד לריכוך.
6 חותכים את הדלעת הרגילה לקוביות ואת הכרובית לפרחים ומבשלים אותן במים למשך 3-5 דקות.
7 חותכים את הפרגיות לקוביות ומקפיצים במחבת חמה עם מעט שמן זית, בצל ושום, עד שהבשר צרוב והבצל והשום זהובים.
8 מוסיפים את הירקות והפרגיות לתבשיל קרם הקוקוס, מתקנים טעמים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
9 משרים את האורז במים למשך 10 דקות, מסננים ומבשלים אותו בציר עוף.
10 מרוקנים את דלעת הערמונים מגרעינים ושמים בפנים מהאורז המוכן.
11 צלחות: מעבירים את תבשיל הקארי לקערה עמוקה, ומניחים במרכז את דלעת הערמונים עם האורז.
12 מפזרים את עשבי התיבול והג'ינג'ר ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.