1 מניחים נתח פילה בתבנית ומפזרים עליו מלח, פלפל ולימון.מערבבים את כל חומרי המילוי, מסדרים על כל הנתח ומכסים בנתח השני.
2 זולפים קצת שמן זית, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לכ-15 דקות. פותחים את עטיפת האלומיניום ואופים עוד 5 דקות.
3 הרוטב: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים, למעט השמן. מוסיפים את השמן באטיות תוך כדי עיבוד, עד שמתקבל רוטב אחיד וסמיך. מגישים ליד הדג.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!