1 במחבת שורפים מעט את הלחמנייה עם שום, שמן זית וחרדל.
2 במחבת נפרדת מטגנים את הפטריות בשמן זית, חרדל, לימון וקצת זעתר קצוץ.
3 הבשר - בקערה מערבבים היטב את הבשר הטחון עם בצל קצוץ, זעתר, נענע, וקצת רוטב משמן זית, חרדל ולימון.
4 הטבעות תפוחי אדמה: מקלף את תפוח האדמה ומוציאים ממנו את תכולתו. חותכים לטבעות (ממש כמו טבעות בצל), מחממים שמן זית במחבת ומטגנים. לאחר שהזהיבו, מוציאים את הטבעות ומגישים על מצע נבטים ולצדם פלפל מתוק חי.
5 הרוטב: מערבבים בקערה שמן זית, חרדל דיז'ון, מיץ לימון, עלי זעתר ובצל ירוק.
6 הרכבת הסנדוויץ': בתוך הלחמנייה שמים פטריה ומעליה מסדרים בשר נא. מעל מסדרים עוד פטריה. מגישים לצד טבעות תפוחי האדמה והרוטב.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.