1 חותכים את החצילים לאורכם לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ומברישים בשמן. אופים בתנור ב-180 מעלות עד שמזהיבים מצד אחד. מורידים את חום התנור ל-150 מעלות, הופכים בזהירות ואופים עד הזהבה בצד השני.
2 בקערה מערבבים את הגבינות.
3 חותכים את הקליפה השחורה שבצדי החצילים, מניחים בקצה כל פרוסה מתערובת הגבינות ומגלגלים. מניחים בצד.
4 טוחנים את כל מרכיבי הרוטב המוקרם למחית חלקה ומעבירים למחבת לבישול קל על אש נמוכה כדי לאחד את המרקמים.
5 טוחנים למחית את מרכיבי רוטב הפלפלים.
6 קולים במחבת עם מעט ספרי שמן את השקדים.
7 מרכיבים: בקערה חסינה לחום יוצקים את הרוטב המוקרם ומערבבים עם גבינה צהובה מגורדת. מניחים את גלילות החציל, מכסים בנייר כסף ואופים.
8 מוציאים מהתנור ומניחים על החצילים את הפרמזן, מקשטים ברוטב הפלפלים ובשקדים הקלויים.