1 לאיולי: טוחנים בבלנדר מוט בכוס גבוהה את ממרח הלימון והחלמון יחד עם חצי מהשמן. מוסיפים בהדרגה את שאר השמן וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את האיולי דרך מסננת צפופה, מעבירים לסיפון ומטעינים בשני בלוני גז. שומרים במקרר עד ההגשה.
2 לשלג האורז: מחממים שמן לטיגון עמוק. מערבבים בקערית את קמח האורז עם המים והמלח לבלילה אחידה. מעבירים את הבלילה דרך מסננת צפופה ונותנים לה לטפטף את תוך השמן החם, ליצירת כדורונים קטנים. מטגנים את הכדורונים כדקה עד פריכות, מסננים ומעבירים לנייר סופג.
3 לסלמון: סוחטים את הג'ינג'ר במסחטת מיצים. מערבבים בקערית יחד עם הסויה, הדבש והשום. שמים את הסלמון במחבת ויוצקים עליו את התערובת. בעזרת ברנר צורבים את הסלמון תוך כדי השקייתו במרינדה, עד שהוא צרוב היטב מבחוץ וורדרד מבפנים (בערך 9 דקות של צריבה תוך כדי השקיה).
4 לסלט: שמים בקערה את הארוגלה, הכוסברה והצנונית. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון.
5 להגשה: מניחים על צלחת יפה את הסלמון ומעליו את הסלט. מפזרים מלמעלה את השלג ולצד המנה יוצקים את האיולי מהסיפון. מגישים מיד.