1 החלה: לשים את כל המרכיבים במיקסר 7-10 דקות, מכסים ומניחים להתפחה של כשעה ורבע.
2 קונפי ברווז: צולים את השוקיים בשמן עד השחמה. מוסיפים שמן זית עד כיסוי, בצלי שאלוט, שום, מרווה, מלח הודי, תימין וורדים יבשים ומבשלים על אש נמוכה מאוד שעה ורבע, עד שהברווז מתרכך.
3 גלסאז': מבשלים את כל המרכיבים יחד עד שהקליפות מתרככות.
4 מפרידים את בשר הברווז מהעצם וקוצצים דק. מוסיפים ציר בקר מצומצם, בצל מטוגן, מלח, פלפל וקצת סוכר ומערבבים.
5 מחלקים את הבצק לכדורים של 100 גרם כל אחד ומשמנים תבנית קפיץ עגולה.
6 ממלאים כל עיגול בצק בתערובת הברווז ומסדרים בתבנית. מתפיחים 10 דקות.
7 מחממים תנור ל-150 מעלות.
8 מורחים את החלה בביצה טרופה, מפזרים קצח ואופים 30-35 דקות עד הזהבה יפה. מוציאים מהתנור ומהתבנית, מושחים בגלסאז' תפוז סיני ומסדרים את קליפות התפוז מלמעלה. מגישים חם.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.