1 מניחים את חזה האווז במחבת קרה על הצד של העור, מדליקים את האש מתחתיה ומשאירים כך עד שכל השומן נעלם.
2 הופכים את החזה ומטגנים דקה, הופכים שוב ומעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכ-6 דקות (תלוי במידת העשייה הרצויה).
3 מערבבים את האספרסו עם הדבש עד להמסה.
4 מוציאים את חזה האווז מהתנור ומחזירים לכיריים. מוסיפים למחבת את סירופ הקפה ומביאים לצמצום עד לקבלת שליש מהכמות המקורית. מזגגים את החזה עד שהסירופ נתפס עליו.
5 קרם מנגו: טוחנים במעבד מזון מנגו, פלפל חריף וגראם מסאלה.
6 התירס: מכניסים את התירס לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 10-15 דקות, עד שהוא מוכן. פורסים ממנו את הגרעינים ומקפיצים עם שמן זית ובצל ירוק.
7 מניחים על מחבת קרה פרוסות של חזה אווז מעושן, מדליקים את האש וצורבים עד שהן הופכות לקריספיות. מצננים.
8 קוצצים את חזה האווז המעושן יחד עם קפה מקפסולה מפורקת.
9 הרכבת המנה: מושחים על צלחת קרם מנגו, מסדרים מעליו תירס וחזה אווז ולבסוף מפזרים את אבקת הקפה והחזה המעושן הקצוץ.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים