1 מכינים את היוגורט המתובל: מערבבים את כל מצרכי היוגורט לבלילה אחידה.
2 מכינים את הפריקי: קושרים את גבעולי הטימין בחוט. בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הטימין והכרישה. מטגנים עד שהכרישה רכה. מוסיפים את העגבניות וגרידת הלימון ומבשלים כ-10 דקות, עד שהן מתרככות והופכות לתבשיל.
3 מוסיפים לסיר את הפריקי, ומטגנים 2-3 דקות.
4 מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות עד שהפריקי רך. בודקים במהלך אם הבישול אם חסרים נוזלים ומוסיפים אם כן.
5 מכינים את הדג: בסיר רחב מחממים את שמן הזית ומטגנים את פרוסות השום לדקה בלבד.
6 מוסיפים את התרד העבה, מאדים מעט, שמים מכסה ומכבים את האש.
7 ממליחים את הדג במלח גס, מוסיפים לסיר התרד ומדליקים שוב את האש. מטגנים כדקה את הדג ומוסיפים לסיר את הפריקי המבושל. מכסים ומבשלים כ-6 דקות.
8 מוסיפים את התרד העדין וגרידת הלימון. מכבים את האש ומכסים ל-3 דקות.
9 מגישים: בצלחת עמוקה שמים מהתבשיל עם הדג, מזלפים מעל יוגורט מתובל, סוחטים מעל לימון ומפזרים צנוברים.