1 חותכים את הכרובים לרבעים גסים ומסדרים בתבנית תנור.
2 מחממים תנור לחום הגבוה ביותר (אפילו 300 מעלות אם התנור שלכם מגיע לחום כזה).
3 מבשלים את ציר הבקר יחד עם הציפורן כדי שיספוג את הטעם.
4 שופכים חצי מכמות הציר על הכרוב יחד עם חצי מכמות שמן הזית יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עם הידיים. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור עד שהכרוב מתרכך. מוציאים מהתנור ומורידים את נייר הכסף. מורידים את חום התנור ל-250 מעלות.
5 בינתיים, מערבבים בקערה את הטחינה, המייפל, סירופ החרובים, הג'ינג'ר, גרידת הליים, מיץ הליים והשום. מעסים את התערובות לתוך הכרוב יחד עם הכמות הנותרת של ציר הבקר ושמן הזית. מחזירים לתנור ואופים עד שהכרוב משחים בקצוות.
6 מניחים על קרש או צלחת גדולה נייר אפייה, מסדרים מעליו את הכרוב האפוי ומפזרים בין רבעי הכרוב רבעים של ליים. מפזרים מעל פיסטוקים, טחינה גולמית, כוסברה קצוצה ומיץ לימון.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.