1מעבדים את הקמח, החמאה, המחלב, הסוכר והביצים במעבד מזון בפולסים קצרים עד לקבלת בצק.
2 מוציאים את הבצק ולשים אותו על משטח מקומח לקבלת גוש בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
3 חותכים את התאנים לקוביות קטנות ושמים במחבת יחד עם הסוכר והמחלב. מחממים על אש בינונית עד שהסוכר נמס והופך לקרמל שמצפה את התאנים. מניחים בצד לקירור.
4 חותכים את המוצרלה לקוביות בגודל אחד וחצי ס"מ ומנגבים משאריות נוזלים.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 מוציאים את הבצק מהמקרר לשים אותו כדי לרכך אותו מעט. מרדדים לעלה בעובי של חצי ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס או חותכן.
7 על חצי מכמות העיגולים מניחים קובית תאנה, קוביית מוצרלה וקורט מלח.
8 מכסים את עיגולי הבצק בעיגולים ללא התוספות ומהדקים את השוליים.
9 אופים את העוגיות כ-12 דקות, עד שהבצק מזהיב. מצננים את העוגיות.
10 מערבבים מעט אבקת סוכר עם קורט מחלב ומפזרים מעל העוגיות.