1 מערבבים את הגויאבות עם מיץ הלימון והסוכר ומלטשים בין כפות הידיים במשך בדיוק דקה, עד שהן מפרישות מיצים אך עדיין מכילות חתיכות פרי. מערבבים עם השמנת החמוצה והמתוקה.
2 לפטיסייר: מערבבים חלמונים, סוכר וקורנפלור בקערה. מרתיחים בסיר חלב ומקל וניל. מערבבים את שתי התערובות בעדינות, מביאים לרתיחה ומצננים כ-3 דקות. מוסיפים את החמאה תוך ערבוב במטרפה. מצננים במקרר לחלוטין ומערבבים עם השמנת המתוקה המוקצפת.
3 לפתיתים: מבשלים את הפתיתים במים רותחים 8 דקות, עד שהם רכים. מסננים מהמים הרותחים, שוטפים במים קרים ומסננים שנית. מערבבים עם סירופ הסוכר כך שהפתיתים יהפכו דביקים ומניחים במסננת על מנת להפטר מעודפי סירופ הסוכר.
4 הרכבת המנה: מניחים ברינג שכבת פתיתים דקה, מעליה את הפטיסייר ואז עוד פתיתים. מצננים במקפיא כעשרים דקות עד שהקרם מתגבש. מעבירים סכין קטנה בין הרינג לקרם ומסירים את הרינג. שופכים כמה כפות של קרם הגויאבות ליד ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!