1 מנקים את צלעות הטלה ומפלפלים. מכניסים לשקית ואקום יחד עם עלה רוזמרין, עלה תימין, 2 שיני שום ושמן זית.
2 מכניסים לסו-ויד בחום 58 מעלות ל-60 דקות.
3 הרטטוי: מטגנים את הבצל בשמן זית, ולאחר 3 דקות מוסיפים את הפלפלים הצבעוניים.
4 לאחר 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות החציל ולאחר 3 דקות נוספות את שאר הירקות, הצימוקים ועשבי התיבול.
5 רוטב העגבניות: מקלפים את העגבניות וצורבים אותן היטב על מחבת פסים. מוסיפים נענע וטוחנים היטב.
6 מגישים את הרוטב עם הצלעות והרטטוי.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים