1 מערבלים במיקסר קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן זית. מוסיפים את המים בהדרגה עד לקבלת בצק שהוא לא קשה אך גם לא בוצי.
2 מעבירים את הבצק לקערה, לשים מעט ומכסים. נותנים לבצק לנוח למשך 20-40 דקות.
3 יוצרים כדורים קטנים, פותחים אותם מעט ביד ומרדדים כמה שיותר דק בעזרת מערוך.
4 מערבבים יחד את הגבינות, שמים מעט מהמלית במרכז עיגולי הבצק ומשטחים (חשוב לא לשים יותר מדי מלית כדי שהבצק לא ייקרע). מכסים צד אחד של הבצק עם הצד השני. את הבליטה שנוצרת מהגבינה משטחים מעט. חוזרים על אותה פעולה עם כל הבצק.
5 מחממים חמאה במחבת ומוסיפים לה מעט שמן זית כדי שלא תישרף מהר.
6 מכניסים את הכיסונים אחד אחד ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
7 מומלץ להגיש לצד רוטב פסטו: מכניסים למעבד מזון עלי בזיליקום יחד עם צנוברים, שמן זית ואגוזי מלך (אפשר להוסיף גם מעט גבינת פרמזן) ומעבדים יחד עד לקבלת מרקם אחיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!