1 פותחים את הסינטה ויוצרים 'משטח' שאותו נוכל לגלגל בהמשך. 2. מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב. מוסיפים גם את פרוסות השום ואחר כך את שני סוגי הבשרים (בקר וכבש), עלי המנגולד, הצנוברים והפירות היבשים, ומטגנים הכל יחד. 3. לפני שהבשר מוכן מוסיפים את התבלינים: מלח ופלפל לפי הטעם, מעט קינמון וכפית כמון. 4. את התערובת הזו מורידים מהאש לפני שהבשר מוכן. מסננים את התערובת מהנוזלים אך שומרים אותם בצד לשלב מאוחר יותר. הכנת הרולדה: 1. משמנים את החלק הפנימי של משטח הסינטה בשמן זית. 2. ממליחים ומפלפלים את הבשר. 3. את המלית, שהתקררה בינתיים, שופכים על כ-1/3 ממשטח הסינטה. 4. מגלגלים את הסינטה לרולדה וסוגרים אותה עם קיסמים. 5. במקביל מחממים מחבת גדולה, ברגע שהמחבת לוהטת, מוסיפים מעט שמן זית ומתחילים לטגן את הרולדה, קודם מהתפר של הקיסמים כדי שהבשר ייסגר ויתחבר. 6. ברגע שהרולדה מושחמת מכל הצדדים - מעבירים אותה לתבנית גדולה ומוסיפים את הנוזלים שסיננו לפני כן מהמלית, כך שהרולדה 'תשחה' בנוזל. 7. את הרולדה מכניסים לתנור שחומם ל- 150-170 מעלות, לכ-30 דק' במידה ורוצים את המנה WELLDONE. 8. בזמן הצלייה חשוב 'לקלח' את הבשר בנוזלים כל מס' דקות, כדי למנוע התייבשותו. 9. מחממים במחבת את כל מרכיבי הרוטב לרולדה ומצמצמים את הנוזלים כך שהסוכרים של התפוס יסמיכו את הרוטב. 10. כשהרולדה מוכנה בתנור, מוציאים אותה מהתנור ונותנים לה 'לנוח' במשך מספר דקות. מוציאים את הקיסמים, פורסים את הרולדה לצלחת, ומזליפים מעט רוטב מעל. 11. מבשלים תפוחי אדמה קטנים במים רותחים כ-15 דקות, מקררים אותם, חוצים לשניים ומטגנים בשומן אווז. מיד לאחר הטיגון מתבלים במלח, פלפל ותימין. 12. מגישים את הרולדה בתוספת תפוחי אדמה וסלט עלי בייבי בתיבול שמן זית, מלח, פלפל ומעט מיץ תפוזים.