1 הקבב: קוצצים את הדג בסכין, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב בידיים עד שמופרש חלבון והמסה מתחילה להיקשר. מעבירים למקרר למנוחה של שעה.
2 הסלט: צולים את הירקות עד לריכוך (אפשר בגריל, אפשר בתנור ואפשר על אש גלויה). שימו לב שלכל ירק יש את הזמן שלו. מקלפים.
3 קוצצים את הירקות בסכין, מוסיפים קצת שמן זית, מלח ופלפל וטועמים. מתקנים תיבול.
4 הרוטב: עוטפים את ראש השום בנייר כסף וצולים בתנור או על גריל עד שהוא מתרכך.
5 מערבבים היטב את היוגורט, שיני השום הצלויות (ללא הקליפה), המיונז, מיץ הלימון והמלח, עד לקבלת תערובת כמה שיותר חלקה.
6 יוצרים קבבים מהתערובת וצורבים במחבת חמה עם מעט שמן עד שהקבבים מוכנים, כלומר רכים למגע אבל לא רכים מדי. נזהרים לא לייבש.
7 הרכבת המנה: שמים בצלחת עמוקה כף מהרוטב, עליה כף משוואיה ולבסוף שתי קציצות דג. ניתן לפזר קצת עשבי תיבול קצוצים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.