1 מאדים את פרוסות החצילים כ-10 דקות בסיר אידוי.
2 שורפים את 2 פלפלי הצ'ילי על אש גלויה עד שקליפתם שרופה ומניחים בכלי סגור כדי שיעלו אדים.
3 מקלפים את הפלפלים החריפים וממלאים באנטריקוט הקצוץ עם מעט מלח ופלפל
4 מחממים שמן במחבת פסים וצולים את האנטריקוט לדרגת מדיום. מתבלים במלח ופלפל ופורסים לפרוסות דקות.
5 מגישים את המנה: מסדרים את פרוסות החצילים בצלחות, מפזרים מעל מעט מיץ לימון וטחינה. מניחים מעל את הפלפלים החריפים ואת רצועות האנטריקוט ומקשטים בטחינה, שומשום ובסילאן.