1 רוטב הדרים: מטגנים קלות את הכרישה. סוחטים את התפוז לתוך המחבת, מוסיפים את עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות, ומסננים לתוך כלי.
2 קרם הולנדייז: מחממים את החלמונים בבן מארי תוך ערבוב.
3 כשהם מתחילים להסמיך מוסיפים חצי מכמות החמאה וממשיכים לערבב.
4 מוסיפים לאט לאט את רוטב ההדרים, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
5 מוסיפים את יתרת החמאה ואת שאר רוטב ההדרים וממשיכים לערבב.
6 מוסיפים פרמזן וגבינת עזים קשה ומערבבים היטב ליצירת רוטב חלק ללא גרגירים.
7 מקפיצים את התרד במחבת עם שן שום ומעט שמן קנולה.
8 פורסים את חזה האווז לפרוסות דקות ומטגנים במחבת.
9 הביצים: מרתיחים סיר עם מים. שוברים את הביצים בזהירות לתוך ניילון נצמד וקושרים. מכניסים למים הרותחים ומבשלים כ-8 דקות.
10 להגשה: שופכים מההולנדייז על החלה ומסדרים את חזה האווז, התרד והביצה העלומה. מזלפים עוד רוטב הולנדייז, ומגישים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.