המצרכים :לפודינג:
לקרמבל שקדים:
לקרם קפה:
אופן ההכנה:1 הפודינג: מרתיחים חלב ושמנת בסיר. מוסיפים מקל וניל, סולת, סוכר וקורנפלור. מערבבים עד לרתיחה ומסננים במסננת צפופה. 2 יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון עם גומות עגולות ומכניסים למקפיא לחצי שעה. 3 קרמבל שקדים: טוחנים בפולסים במעבד מזון את כל המרכיבים, עד לקבלת תערובת רטובה אך מתפוררת. 4 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים ב-200 מעלות למשך 10 דקות. מדי פעם מערבבים ומפוררים. 5 קרם קפה: מבשלים את כל המרכיבים עד לצמצום. 6 הרכבת המנה: מסדרים את פירורי הקרמבל, עליהם מניחים כיפה של פודינג ומזלפים מעט מקרם הקפה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
לכל אוהבי הקפה ההרפתקנים - נספרסו השיקה עכשיו מהדורה מוגבלת של תערובות קפה בטעמי עוגות וינאיות. |