1 מכינים את הבצק: מעבדים את כל המצרכים במעבד מזון בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק. מאחדים הכל לגוש בצק בעזרת הידיים ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מכינים את שכבת הפיסטוק: מעבדים במעבד מזון את הפיסטוקים, המלח, הסוכר והשמן עד לקבלת מחית אחידה.
3 מכינים את מילוי השוקולד: ממיסים במיקרו את השוקולד. מוסיפים לו את כל שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו לעלה דק בעובי של כחצי ס"מ ומרפדים בעזרתו את התחתית והצדדים של תבנית הטארט. מהדקים היטב, יוצרים כמה חורים בתחתית בעזרת מזלג ואופים בתנור כ-12 דקות.
6 מורחים על הבצק החצי אפוי את שכבת הפיסטוק ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות.
7 שופכים על הטארט את מלית השוקולד ומחזירים לתנור לעוד כ-25 דקות, עד שהמלית יציבה והבצק שחום.
המתכונים מפורסמים כפי שהובאו לנו על ידי המתמודדים.