1 בסיר לחץ מחממים את שמן הזית ומטגנים בו בצל קצוץ ושום.
2 מוסיפים אנטריקוט ופילה כבש. ומטגנים 2-3 דקות.
3 מוסיפים מים חמים עד לכיסוי. מוסיפים מלח, זרעי כמון, עגבניות קלופות, שמן פשתן וחצי לימון.
4 במקביל מחממים את שמן הקנולה במחבת ומטגנים את שומן הכבש וצלעות הכבש עד שהם משחימים. מוסיפים אותם לסיר לחץ ומבשלים כ-45 דקות.
5 מחממים תנור ל-220 מעלות.
6 מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, זרעי הכמון, הסוכר, המלח והמים ולשים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כחצי ס"מ.
7 מסדרים את תבשיל הבשר בשתי צלחות אישיות. מניחים בכל מחבת צלע עם העצם פונה החוצה.
8 מסדרים מעל כל מחבת פרוסות בצל ומכסים בבצק כשהעצם של הצלע בולטת החוצה.
9 אופים בתנור כ-6-7 דקות, עד שהבצק משחים מעט. מגישים מיד.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.