1 קוצצים חבושים מיובשים ומבשלים כרבע שעה עם הסוכר והמים.
2 טוחנים במעבד מזון את כל חומרי המלית, מסננים את החבושים הקצוצים מהסירופ ומערבבים עם הגבינות.
3 מעבדים במיקסר את כל חומרי הבצק למופלטה. הבצק צריך להיות יציב ולא מאוד דביק. מניחים להתפחה של 30 דקות.
4 קורצים מהבצק כדורים ומניחים בתבנית מלאה בשמן למנוחה בת 30 דקות.
5 בין שני ניירות אפייה פותחים כדור בצק בידיים או בעזרת מערוך לדף דק מאוד.
6 מטגנים את הדף הראשון במחבת חמה ללא שמן, הופכים ומעל מניחים את הדף הבא. הופכים אחרי כמה דקות ומניחים את הדף הבא. הופכים ומוסיפים עוד דף בצק, עד שיש כ-15 יחידות אחת על השנייה.
7 מעבירים את המילוי לשק זילוף, מזלפים לרוחב המופלטה ומגלגלים בעדינות.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.