1 משרים אורז תאילנדי במים קרים 20 דקות ומסננים.
2 במחבת עם שמן עמוק מטגנים את החצילים ופרוסות הדלעת. מוצאים, מספיגים שמן ומניחים בצד.
3 במכתש ועלי קוצצים וכותשים לכדי משחה את החומרים לתערובת התיבול.
4 מקפיצים פרגיות במחבת עם בצל קצוץ וסויה עד שהצבע משתנה. מוציאים ומניחים בצד.
5 לוקחים סיר עמוק יחסית ומרפדים את התחתית שלו בשמן זרעי ענבים בנדיבות ומעל מניחים פרוסות עגבנייה בשכבה מלאה. מעל מסדרים בשכבה אחידה את הירקות המטוגנים ומעליהם את הפרגיות. מעל הכל מסדרים את משחת התיבול בשכבה אחידה. מעליה מסדרים את האורז ומהדקים הכל.
6 בקערה מערבבים כוס מים, רבע כוס סויה ורוטב דגים ושופכים לסיר. הנוזלים אמורים להגיע עד סנטימטר מעל האורז. מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות.
7 רוטב יוגורט: טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר סטיק.
8 מורידים מהאש, נותנים להתקרר והופכים על צלחת. ומגישים את הרוטב לצד המקלובה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.