1 בסיר שטוח מטגנים את הכרישה בשמן זית עד שהיא רכה וזהובה מעט. מוסיפים שום, קורט מלח נדיב ופלפל ומטגנים עוד דקה. מוסיפים עלי תרד קצוצים ומוסיפים כוס ציר ירקות. מבשלים כ-20 דקות, ואם צריך מוסיפים עוד ציר או מים. טועמים ומתקנים תיבול.
2 בסיר קטן מרתיחים ציר, חלב וחמאה עם מלח ופלפל. תוך כדי טריפה מוסיפים את הסולת במזיגה הדרגתית. מוסיפים אגוז מוסקט ומבשלים תוך טריפה על אש נמוכה עד ריכוך ומיצוק לכדי דייסה. מערבבים כל הזמן כדי שלא יידבק לתחתית, מוסיפים פרמזן, מכבים את האש וטורפים. טועמים ומתקנים תיבול.
3 שמים את כל המרכיבים לשמן צ'ילי יחד במחבת קטנה ומחממים על אש נמוכה עד לאיחוד טעמים.
4 מרכיבים: בתחתית צלחת מניחים 2 כפות יוגורט. לצד היוגורט שמים מהפולנטה ומעליה מתבשיל התרד. מעל הכל מטפטפים שמן צ'ילי חריף, מפוררים מהפטה ומפזרים קצת מלח ים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.