1 פיתה קראנץ': מערבבים את כל המרכיבים היבשים ויוצרים באמצע גומה בעזרת הידיים. מכניסים לגומה את המרכיבים הרטובים ולשים עד להיווצרות בצק אחיד, גמיש ונוח. ניתן להוסיף מים או שמן זית לפי הצורך.
2 הלוקוס: מניחים את הדג בסיר ומכסים אותו בשמן זית. מבשלים על להבה בינונית עד שהדג רך ונפרד מהאדרה לגמרי.
3 מעבירים את חתיכות הדג למחבת ומערבבים על להבה גבוהה למשך 2 דקות עם שום, כמון, מלח, פלפל, פפריקה וצ'ילי חריף לפי הטעם.
4 ליצירת הפיתה, מכדררים כדור בגודל הרצוי מהבצק ומשטחים לפיתה שטוחה ככל האפשר. אופים את הפיתה ב-180 מעלות עד שהיא מזהיבה והבצק קראנצ'י.
5 מערבבים בבלנדר את כל מרכיבי הטחינה עמבה.
6 הרכבת המנה: מורחים כמות נכבדת של טחינה עמבה על הפיתה קראנץ' ומסדרים חתיכות של דג. מפזרים כוסברה, מעט לימון כבוש וצ'ילי חריף, ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים