1 שוטפים את האורז 3 פעמים במים ומשרים בצד למשך כ-5 דקות. מסננים.
2 מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל שחור, הל טחון, ציפורן טחונה, מלח וחזה עוף טחון. מגרדים את העגבנייה בפומפייה ומוסיפים. מערבבים ומוסיפים את השמן.
3 מפרידים את עלי הגפן. לוקחים מתערובת האורז ושמים באמצע כל עלה, מקפלים, מגלגלים ומהדקים.
4 מחממים מים בקומקום ומסדרים את עלי הגפן בסיר. מניחים את עגבניות השרי ו/או את עיגולי העגבניות מעל העלים. שמים צלחת על העלים כדי שלא יתפרקו ומוזגים מים, עד שהם מגיעים ל-1 ס"מ מעל העלים. מבשלים 20-30 דקות על אש בינונית, עד שהמים נספגים באורז.
5 ההגשה: מורידים את הצלחת מהעלים ומסירים מהאש. מסדרים את עלי הגפן בצלחת ומגישים עם לימון ויוגורט עזים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!