1 הבצק: שופכים את המים לקערת המיקסר. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי לישה, את הקמח ולקראת סיום הקמח מוסיפים את השמרים.
2 מוסיפים את הסוכר ולקראת הסוף את המלח. לסיום מוסיפים את השמן.
3 לשים את הבצק עד שהוא מתגבש. מורחים במעט שמן, מכסים ומתפיחים 45 דקות.
4 הקבב: מערבבים את הבשרים עם השום כתוש. מגררים את אחד הבצלים, קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים הכל יחד עם התבלינים. קוצצים ומטגנים בצל נוסף ומוסיפים אותו לתערובת. מעבירים למקרר לחצי שעה.
5 פותחים את הבצק לעיגול של פיצה, מסדרים בשוליים מעט מתערובת הקבב וסוגרים עליה את הבצק. משאר התערובת יוצרים קבבים וצורבים אותם על מחבת פסים עד שהם מוכנים.
6 ממרח החצילים: שורפים את החציל על האש ומקלפים. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים לקרם.
7 ממרח הפלפלים: מטגנים במחבת פסים פלפל אדום, פלפל חריף ועגבניות. מוסיפים את השום והתבלינים וטוחנים.
8 מחממים תנור ל-250 מעלות.
9 מורחים את הפיצה בממרח הפלפלים ואופים 10-15 דקות, עד הזהבה יפה.
10 מסדרים את הקבבים במרכז הפיצה ומגישים עם שני הרטבים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.