1 מחית בצל: מאדים במחבת את כל המרכיבים כ-10 דקות. זורקים את עלי הדפנה ומעבירים לבלנדר.
2 מחית עגבניות: מחממים את קוביות העגבניות 3 דקות במיקרוגל. מחממים במחבת את השמן והחמאה, מוסיפים את העגבניות, הג'ינג'ר והשום. מוסיפים את כל התבלינים: הל, כוסברה, כורכום, קארי, פפריקה, חילבה, מלח, סוכר וקפה. מערבבים ומטגנים יחד כ-3 דקות.
3 מוסיפים את רסק העגבניות ושליש כוס מים, ומבשלים יחד דקה נוספת.
4 מעבירים את מחית העגבניות והתבלינים אל מחית הבצל שממתינה בבלנדר. מוסיפים את השמנת המתוקה (אפשר גם חמוצה) ואת אגוזי הקשיו וטוחנים יחד עד לקבלת רוטב חלק וקטיפתי.
5 מעבירים את הרוטב לסיר, מוסיפים כוס מים ומבשלים כמה דקות. לפני ההגשה מסננים את הרוטב למחבת חדשה ומחממים.
6 טטאקי: מערבבים את הצ'ילי באספרסו, יוצקים על נתח הבשר ומשרים כמה דקות. לאחר ההשריה, מצפים מכל הצדדים בקפה שחור ומעט צ'ילי גרוס.
7 צולים במחבת חמה עם מעט שמן כמה דקות מכל צד. מוציאים, מחכים 3-2 דקות וחותכים לפרוסות דקות.
8 מניחים רוטב בצלחת, ומסדרים במניפה מעל הרוטב את פרוסות הבשר.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.