1 מבשלים בסיר את קמח התירס עם המים. לאחר כ-10 דקות מוסיפים חמאה ומערבבים.
2 במקביל מחממים במחבת שמן זית לחום נמוך, ומבשלים בו כמה עלי מרווה למשך כ-10 דקות.
3 עוטפים את פילה המוסר במרווה ובניילון נצמד למשך כל זמן בישול הפולנטה.
4 לאחר כ-40 דקות מוסיפים לסיר כף משמן המרווה ומערבבים, חוזרים על הפעולה 4 פעמים.
5 מטגנים את הדג.
6 צולים שישה עלי מרווה נוספים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 8 דקות. קוצצים ארבעה מהעלים לאבקה ומשאירים שניים שלמים, כקישוט למנה.
7 מניחים את הדג על הפולנטה (שימו לב, מדובר בפולנטה נוזלית במיוחד), מפזרים אבקת מרווה ומקשטים בשני העלים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.