1 מכינים את הירקות: מערבבים את כל התבלינים, חותכים את הירקות לקוביות, טובלים בחמאה המזוקקת ובתערובת התבלינים וצולים ב-180 מעלות על גריל עד שהירקות רכים בפנים, קריספיים בחוץ וחרוכים בקצוות.
2 הטירשי: מבשלים את הדלעת במים כ-10 דקות, עד לריכוך, מסננים ומייבשים מנוזלים. מרסקים את הדלעת לחוטים בעזרת מזלג ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים.
3 מתבלים את הדג בשמן זית, מלח, פלפל גרוס וגרידת לימון. מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית כך שיכסה את כל פני השטח וכשהשמן חם זורקים פנימה את המרווה והדג.
4 צורבים כ-3-4 דקות, עד שעור הדג קריספי וזהוב, הופכים וצורבים עוד 3 דקות.
5 צ'יפס בטטה: פורסים את הבטטה במנדולינה דק דק ומטגנים בשמן עמוק עד שהיא הופכת לצ'יפס קריספי.
6 הרכבת המנה: שמים בצלחת 2 כפות מסלט הטירשי, ולצדן את הדג המטוגן. מפזרים את הירקות האפויים כ"גחלים לוהטות" מסביב לדג, ומלמעלה מפזרים את צ'יפס הבטטה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים