1 מקציפים במיקסר שמן זית ודבש כ-3 דקות, מוסיפים את הביצים ומקציפים 3 דקות נוספות.
2 מוציאים את הקערה מהמיקסר ומתחילים להוסיף אבקת אפייה, קליפות תפוז ולימון ופולנטה. מערבבים הכל.
3 מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים. שופכים פנימה את הבלילה עד כשני שליש מגובה התבנית.
5 אופים 30-35 דקות, עד שהעוגה מוכנה.
6 בינתיים מכינים ריבת תות: מרתיחים בסיר תותים, סוכר, מיץ תפוזים ומיץ לימון. מבשלים כ-15 דקות אחרי הרתיחה. מוסיפים את עלי הנענע ומבשלים עוד כ-10 דקות.
7 מורידים את הריבה מהאש וטוחנים בבלנדר מוט. מעבירים דרך מסננת, מביאים את הנוזל הנקי לרתיחה נוספת ושומרים במקרר.
8 מגישים את העוגה עם שכבה יפה של ריבת תות וקישוט של שקדים קלויים.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.