1 הבצק: מערבלים את הביצים במעבד מזון. מוסיפים כף שמן זית, מלח, פלפל וכוס קמח ומערבלים חצי דקה. לאט לאט מוסיפים עוד כוס קמח עד שנוצר בצק לא דביק. אם צריך – מוסיפים גם עוד. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח.
2 המילוי: חותכים בצל, שלוטים ושום, מטגנים על מחבת עם שמן זית עד להזהבת הבצלים. מוסיפים פטריות חתוכות ומערבבים, עד שהפטריות מוכנות. מוסיפים גם את עגבניות השרי (שלמות) והקלבדוס. מציתים את המחבת (בזהירות) ומקפיצים.
3 מעבירים את המלית למעבד מזון ומעבדים כחצי דקה.
4 מטגנים את כבד האווז באותה המחבת – כל צד חצי דקה, ומוסיפים למעבד המזון עם המלית. מוסיפים עוד קצת קמח ומפעילים לעוד כחצי דקה. מעבירים למקרר ל-20 דקות.
5 מרדדים את הבצק במכונת פסטה, עד רמה 7 (עובי דק).
6 מעבירים את המילוי לשק זילוף. פורסים רצועה של בצק על משטח העבודה ומזלפים מעגלים (ריקים) של המלית. בתוך כל מעגל, מניחים חלמון ביצה. מכסים עם עוד רצועה של בצק, מהדקים מסביב לכל עיגול ומוודאים שאין אוויר בתוך הכיסון או חורים. חותכים לצורה של רביולי.
7 מרתיחים מים בסיר גדול, כשהם רותחים מוסיפים מלח ומבשלים את הרביולי 3-4 דקות עד שהם צפים. מסננים.
8 הרוטב: מטגנים במחבת בצל ושאלוטים קצוצים. מוסיפים מעט קלבדוס, מציתים ומקפיצים. מוסיפים מעט ציר בקר, מערבבים וטוחנים במעבד מזון.
9 מגישים את הרביולי על הרוטב.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים