1 שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק (משתמשים רק ב-80 גרם מהחמאה המומסת) ומעבדים עד שהבצק אחיד. אם הוא לא אחיד אפשר להוסיף מים, אם הוא דביק אפשר להוסיף קמח.
2 מעבדים את הבצק חמש דקות, עוטפים בניילון נצמד ומשהים כשלושת רבעי שעה.
3 בינתיים מערבבים את כל מרכיבי המלית עד לקבלת מרקם אחיד.
4 מרדדים את הבצק וחורצים עיגולים בקוטר 2 על 2 ס"מ.
5 לוקחים כל פעם שני עיגולי בצק: במרכז האחד שמים מעט ממלית הגבינות ועם השני מכסים, ומהדקים את הדפנות בעזרת מעט מים.
6 מרתיחים מים בסיר גדול ומכניסים את הרביולים. מבשלים עד שהם צפים. לאחר הוצאתם מהמים מעבירים לתוך 40 גרם החמאה המומסת שנותרה.
7 מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב במחבת גדולה ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.
8 להכנת הדג: מחממים את השמן במחבת יחד עם הרוזמרין. רק כשהשמן חם מכניסים את הדג כשהצד שנוגע במחבת הוא העור. מטגנים עד הזהבה של העור והופכים. לאחר שכל ה"בשר" של הדג לבן אפשר להסיר מהאש. מגישים יחד עם הרביולי ומזלפים רוטב מעל כל המנה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!