1 מקציפים את החלבונים והסוכר, מעבירים לשק זילוף ושומרים במקרר.
2 מכינים את התחתית: טוחנים בוטנים ומערבבים עם סוכר ומייפל. משטחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. בסיום האפייה מעבירים למקרר.
3 מילוי: טוחנים בוטנים, מסקרפונה, חמאה, מלח וסוכר ומעבירים לשקית זילוף.
4 בונים את המנה על התחתית: מזלפים מעט ממילוי הבוטנים באמצע התחתית. מזלפים את המרנג מסביב ומעל ומכניסים לפריזר לשעתיים לפחות.
5 בבן מארי ממיסים את השוקולד עם שמן זרעי הענבים.
6 מוציאים את הקרמבו מהמקפיא ומצפים בשוקולד המומס.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.