1 הטורטיות: מערבבים את שלושת המרכיבים לבצק - על כל כוס קמח תירס שמים חצי כוס ציר עוף רותח ומעט מלח.
2 מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ויוצרים מהם טורטיות לא דקות בעזרת טורטייה פרס. את הקצוות מקפלים כך שייווצרו מעין קערות קטנות עם דופן נמוכה. קולים את הטורטיות על מחבת מלוהטת משני הצדדים, ואחר כך מטגנים במעט שמן בשביל הקראנצ'יות.
3 תבשיל השעועית: מרתיחים סיר לחץ עם 3 וחצי כוסות מים ומוסיפים את השעועית, השום, הבצל, שמן זית, מלח אטלנטי, עלה אבוקדו וכוסברה. מבשלים כ-40 דקות.
4 ממשיכים בהכנת המילוי: מחממים מחבת עם שמן זית, שום, בצל וחתיכות צ'וריסו. מטגנים ומוסיפים צ'יפוטלה. כשיוצאים המיצים של הצ'וריסו מוסיפים את העגבניות והתבלינים.
5 מוסיפים את תבשיל השעועית למחבת ומערבבים היטב.
6 מכינים סלסה: מטגנים את העגבניות, הצ'ילי והשום ומתבלים. טוחנים, ומוסיפים בצל חי וכוסברה.
7 מגישים את הטורטייה המטוגנת עם מילוי הפריחולס, הסלסה וגוואקמולי.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.