1 לבצק: ממסים את החמאה בסיר, מוסיפים מלח ומים, מערבבים ומכבים את האש. מוסיפים קמח ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד. מכסים ומניחים בצד.
2 מכינים את המילוי: עוטפים את החצילים בנייר כסף ואופים בחום הגבוה ביותר של התנור 30-40 דקות. חוצים את החצילים לשניים, מוציאים את תוכנם ומסננים. מפוררים פנימה גבינה בולגרית ומערבבים. מתבלים.
3 קורצים כדורים מהבצק, פותחים אותם עם מערוך ומניחים כף מהמלית. סוגרים את הבצק ומברישים בביצה, חלמון וטיפה מים. מפזרים שומשום.
4 אופים בחום בינוני כחצי שעה ומגישים עם ביצה קשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!