1 שמים את הג'ריש בקערה ומוסיפים מים עד שאפשר לראות אותם. מניחים בצד.
2 מטגנים את הבשר תוך ערבוב עד שהוא נהיה אפור. מנמיכים את האש ומוסיפים מלח, פלפל וחוואייג'. מערבבים, טועמים ומכבים את האש.
3 מזהיבים את הבצל בסיר ומוסיפים את הדלעת. מערבבים, מוסיפים את רסק העגבניות, 3-4 כוסות מים, מנגולד וסלרי. מערבבים ומוסיפים כפית מלח, כפית פלפל, כפית פפריקה, כפית מלח לימון וכפית סוכר. מערבבים, מכסים ומניחים להתבשל על אש קטנה.
4 מכניסים לפה גרגר של ג'ריש. אם הוא פחות או יותר רך מוסיפים כוס סולת, לשים טוב טוב ויוצרים עיגולים קטנים.
5 משטחים את העיגולים ביד טוב טוב, יוצרים מכל עיגול מעין קערה קטנה וממלאים בבשר (לא יותר מדי). סוגרים את הקובה לכדור.
6 כשמסיימים מגבירים את האש עד שהמרק רותח ומבעבע, ואז זורקים לתוכו את הקובה. מכסים חצי סיר ומבשלים כ-20 דקות. אם הקובה צפים, המרק מוכן. עדיף לא לבשל יותר מדי, כי אז הם עלולים להתפרק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!