1 מלהיטים מחבת וצורבים במיה ושעועית ירוקה. מוסיפים מעט שמן זית ואז סוחטים חצי תפוז ורבע לימון ומוסיפים מלח, פלפל ושן שום אחת מעוכה.
2 חותכים את המנגולד לרצועות ומקפיצים עם הירקות. מוסיפים קצת חמאה.
3 מפזרים מעל הכל אורגנו טרי קצוץ, גרידת תפוז, גרידת לימון ומכבים את האש.
4 ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג. מחממים מחבת ומוסיפים סמנה. מניחים את הדגים על הצד של העור ולוחצים קצת על הדג כמה שניות כדי שלא יתקפל. צורבים כמה דקות מכל צד.
5 מרכיבים: שמים על הצלחת יוגורט, מעליו את הירקות ומעליהם את הדג. מוסיפים גרידת תפוז ולימון מעל ופלפל חריף קצוץ.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.