1 מכינים את הטורטיות: מערבבים את הקמח והמלח. מוסיפים מים עד לקבלת עיסה די דביקה. יוצרים ממנה עיגולים ומניחים בין שני ניירות אפייה. אופים על מחבת חמה משני הצדדים.
2 מכינים את המילוי: פורסים את הסינטה לרצועות. מחממים כף שמן זית במחבת ומקפיצים את פרוסות הסינטה עם חצי מכמות הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל.
3 מחממים את כף השמן הנותרת במחבת נפרדת. מקפיצים את שקדי העגל עם החצי הנותר של הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל.
4 חותכים את העגבניות והבצל והכוסברה, מתבלים במעט שמן זית, לימון ומלח.
5 מכינים את ממרח השעועית: מחממים את השמן במחבת ומקפיצים מעט את השעועית. טוחנים חצי מכמות השעועית עם השום, הלימון, המלח ומעט שמן זית. מערבבים עם השעועית שלא נטחנה.
6 מגישים את הטורטיות עם שני סוגי הבשר, הירקות וממרח השעועית מעליהן.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.