1 מכינים טורטיות: מערבבים קמח תירס, מים ושמן תירס ויוצרים בצק רטוב אך לא דביק. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח.
2 מכינים צ'אטני מנגו: קוצצים בבלנדר מוט קוביות מנגו, כוסברה, צ'ילי אדום, עלי נענע, שום, בצל ירוק, שמן זית וליים עד לקבלת רוטב חלק וסמיך.
3 קוצצים דק שאלוט, צ'ילי אדום, ג'ינג'ר וסלרי ומערבבים עם קוביות הדגים.
4 חוזרים לטורטיות: מחלקים את הבצק לכדורים של 30 גרם ומשטחים בעזרת משטח טורטיות (או עם מחבת יצוקה כשכדור הבצק בין שקיות זיפ-לוק לא נדבקות). צורבים על מחבת כ-3 דקות מכל צד, עד שהטורטיות מתנפחות כמו פיתה.
5 סוחטים על תערובת הדגים לימוני ליים, חלב וטקילה, מתבלים ומתקנים טעמים.
6 לפני ההגשה: קולים גרעיני תירס טרי על המחבת עד קבלת צבע זהוב ומעטפת קריספית, מורידים מהאש וממליחים.
7 מטגנים את הטורטייה בשמן רותח תוך שנותנים לה צורת U, עד שהיא נהיית קריספית. סופגים את השמן.
8 חותכים בטטה לרבעים ומבשלים אותה במיקרו כ-7 דקות בצלוחית עם ניילון נצמד. קוצצים את הבטטה ומערבבים עם כוסברה קצוצה ושמן זית.
9 מרכיבים את המנה: בכל טורטייה שמים שכבת בטטה קצוצה עם כוסברה ושמן זית, שכבת סביצ'ה ושכבת תירס מוקפץ במחבת. מסיימים בזילוף צ'אטני מנגו-כוסברה.