1 ממליחים את פרוסות החציל עם מעט מלח ים ומעמידים לשעתיים כדי שירד המיץ השחור והמר.
2 מטגנים את פרוסות החציל בשמן זית עד להזהבה ומניחים בצד.
3 מטגנים את כבד הדג השלם במעט חמאה ומלח עד להזהבה.
4 חותכים את הכבד לרצועות ומגלגלים עם 3 טיפות של שמן שום ו-3 טיפות שמן סודניה.
5 מגלגלים את הכבדים וגבינת העזים בתוך החצילים הפרוסים.
6 טוחנים את האגוזים לחתיכות בינוניות.
7 את פילה הדג ממליחים, מפלפלים, מצפים באגוזים ומטפטפים מעט שמן שום ומעט שמן סודניה.
8 מטגנים מספר דקות את הדג בהרבה חמאה (עד שבמחבת יש חמאה שמגיעה ל-1/3 גובה הדג).
9 מגישים את הדג בתוספת הכבדים המגולגלים.
>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה