הקבב:
1 מעבדים את מרכיבי התערובת עד לקבלת בלילה.
2 מערבבים את שני סוגי הבשר בקערה.
3 מוסיפים את הבלילה לתערובת הבשר ומטמיעים היטב לתערובת אחידה.
4 עושים כדור בשר בינוני ומלבישים אותו על מקל קינמון בודד. ממשיכים באותו אופן עם יתר הבשר.
5 מלפפים סביב כל מקל קינמון קבוצה של שיערות קדאיף (עוטפים את הבשר בשכבה אחת לא יותר).
6 מכניסים לתנור למשך 25 דקות על חום של 180 מעלות.
7 מוציאים מהתנור ויוצקים סילאן וטחינה גולמית.
הטנזיה:
1 מטגנים בסיר שטוח את רצועות הבצל.
2 כשמזהיב מוסיפים את הדבש והסוכר החום. מבשלים 2-3 דקות.
3 מוסיפים את הזנגוויל המגורד ואת הפירות היבשים ומטגנים אותם 2-3 דקות.
4 מוסיפים את התבלינים.
5 מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה על אש בינונית גבוהה.
6 מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות עד שהנוזלים מסמיכים.
7 מגישים לצד הקבבים (עובד נפלא גם עם אורז).
בתיאבון