1 ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה בסיר כפול על אדים (בן מארי). מסירים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים הטרופות והחלמונים בהדרגה תוך כדי ערבוב. כשהן נבלעות בתערובת מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהתערובת אחידה. בשלב הזה אפשר להכניס את המלית למקרר לשעה, שתקבל מרקם בצקי, אבל לא חובה.
2 פורשים את עלי הסיגר, שמים במרכז כף או שתיים מהתערובת ומניחים מעליה מעט מהשוקולד הלבן.
3 מרימים את שולי עלה הסיגר מעל המלית, ומהדקים בקיסם עץ לקבלת צרור שוקולד. חוזרים על כך עם כל עלי הסיגר.
4 מסדרים את העלים הממולאים על תבנית עם נייר אפייה, מורחים בחמאה המומסת ומכניסים לתנור ל-10 דקות להזהבה (מציצים מדי פעם לראות כדי לוודא שהעלים לא נשרפו).
5 בזמן שהעננים נאפים מכינים את הבננות המקורמלות: שמים את הסוכר במחבת ומחממים עד שהוא הופך לקרמל. מוסיפים את הבננות, וברגע שהן מתבשלות מעט והופכות לקרמליות, מוציאים.
6 מוציאים את העננים מהתנור ושולפים את הקיסמים. מגישים עם הבננות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!