1 מכינים את הפוקצ'ה: מערבבים במיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר, המים והמלח. לשים כ-10 דקות לבצק חלק. מניחים בצד להתפחה של כשעה.
2 מכינים את הקציצות: מערבבים את הבשר, שומן הכבש, הפטרוזיליה, הבצל, פירורי הלחם, המלח, הפלפל השחור, הראס אל חנות ואגוז המוסקט.
3 מכינים את הרוטב: מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את האריסה, השום, הכמון, המלח והכורכום. מערבבים. מוסיפים את הלימון הכבוש ואת המנגולד ומערבבים. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כמה דקות.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות. יוצרים מהבצק צורות של פוקצ'ה ואופים כ-20-25 דקות, עד שהבצק שחום.
5 מחממים שמן במחבת. טובלים את הקציצות בביצה הטרופה, לאחר מכן טובלים בסולת ומצפים מכל הצדדים. מטגנים עד שהן שחומות מכל הצדדים, מעבירים לרוטב ומבשלים כמה דקות עד שהקציצות רכות.
6 מכינים את הרוטב הירוק: טוחנים במעבד מזון את הכוסברה, השמיר, מיץ הלימון, המלח והצ'ילי לרוטב אחיד.
7 מגישים את הפוקצ'ה עם קציצות מעליה ומעט מהרוטב הירוק.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.