1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים למקלות. מסדרים אותם בתבנית ומוסיפים שמן זית, מלח, פלפל, רוזמרין ובצל אחד חתוך לרבעים. מערבבים הכל בתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות לבערך 10 דקות.
2 לאחר 10 דקות מעלים את חום התנור ל-220 מעלות על גריל עליון, נותנים לתפוחי האדמה בערך עוד 5 דקות ומוציאים מהתנור.
3 חותכים את עגבניות השרי לשניים ושמים בקערה עם כדורי המוצרלה. קוצצים בזיליקום ומוסיפים לקערה. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון וטיפה צ'ילי קצוץ, מערבבים ושמים בצד.
4 מחממים מחבת לחום גבוה, ובינתיים מושחים את הצלעות בשמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין.
5 שמים במחבת החמה שמן זית וקוביית חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים תימין ושום ואז את הצלעות.
6 מטגנים 5-6 דקות, הופכים את הצלעות ומטגנים 5-6 דקות נוספות. מוציאים ונותנים להן דקה לנוח (אם הצלעות עבות, סוגרים אותן במחבת ואז מעבירים לתנור בחום 190 מעלות לחמש-שש דקות).
7 בינתיים מסדרים את תפוחי האדמה בשורה על הצלחת, ולפניהם ומאחוריהם קצת סלט קפרזה. משעינים את הצלעות על תפוחי האדמה ומזלפים שמן זית למעלה.