1 מסדרים גבעת קמח על משטח העבודה, עושים גומה בקמח ומניחים בה את הביצה. טורפים במזלג ומאחדים את הקמח. לשים 10 דקות עד שהבצק קפיצי.
2 מרדדים במכונת פסטה על המצב הדק ביותר, מקפלים וחותכים לפסטה דקה. מבשלים במי מלח עם צ'ילי ובסוף הבישול מעבירים לרוטב.
3 מלהיטים מחבת ומוסיפים שמן זית. צורבים את העגבניות, מוסיפים תימין, תבלינים ואת הצ'ילי השרוף. מערבבים ומוסיפים חמאה ומעט שמנת. מסננים במסננת ומגיעים למרקם של הרוטב ללא הירקות.
4 קונפי: בסיר קטן ממלאים שמן זית עד חצי הגובה, מחממים, מוסיפים את השום והפלפל, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
5 ממליחים את הדג במלח שולחן, מדליקים את האש שוב ומכניסים את הדג. כשצבעו הופך ללבן – מוציאים מהשמן ומסננים.
6 מסדרים בצלחת ערימה של צ'ילי שרוף, מעליו את הפסטה ובין לבין חתיכות של לוקוס קונפי. מעל מגרדים גרנה פדנו.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.