מנת האודישן של אהרוניגם אתם מצאתם את עצמכם מריירים מול המסך כששלושת השופטים שברו חתיכות מהפיתה הבוכרית של אהרוני וגרפו איתה מתבשיל הבקר הוויטנאמי הצבעוני והמהמם? אנחנו ריירנו בטירוף, ומיד הרמנו לו טלפון שיפרגן לנו מתכון
צילום: מתוך מאסטר שף, קשת
|
המצרכים :לתבשיל הווייטנאמי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הג'ינג'ר, השום, בצלי השאלוט והצ'ילי כ-3 דקות במחבת כבדה ורחבה. 2 מוסיפים את הבשר הטחון, המלח והפלפל, ומטגנים עד להשחמת הבשר. 3 מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים הכל יחד כדקה. >> לכל מתכוני הפרק האחרון של "מאסטר שף" 4 מוסיפים את הסוכר חום, מיץ הליים, רוטב הדגים או הסויה ושמן השומשום, ומבשלים יחד שתי דקות. 5 מערבבים פנימה את הנענע, הכוסברה והבצל הירוק, מבשלים יחד כדקה ומורידים מהאש. 6 להגשה: מעבירים את התבשיל למרכז הפיתה הבוכרית, מפזרים מעל את בצלצלי השאלוט הפריכים, ומגישים. |