1 בסיר קטן מתחילים לחמם את הסוכר והמים ליצירת סירופ סוכר.
2 בו זמנית שמים בקערת המיקסר 37 גרם חלבון.
3 כשהסוכר והמים מגיעים ל-109 מעלות מתחילים להקציף את החלבון במהירות בינונית.
4 כשהסוכר והמים מגיעים ל-118 מעלות מגבירים את מהירות המיקסר למקסימום ומוסיפים את הסירופ לחלבונים בזרם דק. ממשיכים בהקצפה עד התקררות הקערה. בשלב זה ניתן לצבוע את המרנג.
5 מוציאים את התערובת לקערה ושמים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את אבקת השקדים ואבקת הסוכר. מתחילים לערבב ותוך כדי מוסיפים את 37 גרם חלבון הנוספים.
6 לאחר שנוצרת תערובת אחידה מוסיפים שליש מהמרנג המוכן לקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
7 מקפלים פנימה את שאר המרנג ידנית, שמים בשק זילוף ומזלפים עיגולים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
8 אופים 6-10 דקות ב-160 מעלות.
9 להכנת הגאנאש: טוחנים פטל למחית ושוקלים 50 גרם. מחממים את השמנת ושופכים על השוקולד הלבן. מערבבים להמסה ומוסיפים את מחית הפטל. מקררים, מעבירים לשק זילוף, מזלפים על עוגייה ושמים מעלייה עוגייה נוספת (אם אין פטל אפשר להשתמש בכל פרי אחר).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!