1 ממליחים ומפלפלים את הדג. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים.
2 מגלחים את המלפפון והזוקיני עד האמצע, ובוחרים שתי רצועות מאמצע כל אחד מהם.
3 קוצצים את הנענע והכוסברה, וקורעים ביד את הריג'לה והארוגולה. את הענבים פורסים לפרוסות דקות, ואת האוכמניות לחצאים.
4 קוצצים פלפל חריף לקוביות קטנות.
5 חותכים את הלוביה ומאדים בסיר אידוי עד שהיא מוכנה אבל לא רכה מדי.
6 מערבבים את הכל בקערת ערבוב עם שמן זית ומיץ לימון.
7 סוחטים את העגבניות בצלחת ההגשה, מעליהן מניחים את תערובת הירוקים ומעל מפזרים פיסות דג.
8 מפזרים מעל גרידת ליים, שקדים קלויים, ומגרדים גרנה פדנו.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.